betontegels passend
voor iedere tuin!

tuintegels

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

betontegels

Betontegels worden tegenwoordig in allerlei soorten en maten gefabriceerd. De aloude grindtegel is vrijwel geheel verdwenen uit de tuinen. Deze plek wordt ingenomen door bijvoorbeeld mooie strakke Oudhollandse tegels, betontegels in groot formaat of gecoate betontegels. Verder beschikken we over een groot aantal prachtige MBI Geostenen.

Bekijkt u hier ons assortiment. Van modern tot authentiek en geschikt voor ieder soort tuin. Wilt u ze “live” bekijken dan bent u van harte welkom in ons sierbestratingspark, waarin al onze betontegels gepresenteerd worden. Voor verdere vragen verwijzen wij u door naar de verkoopafdeling.

Ons sierbestratingspark

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij ons bestaande showpark in 2014 uitgebreid met maar liefst 13 thematuinen in verschillende stijlen. Onze deskundige sierbestratingsadviseurs voorzien u hier van alle benodigde informatie. Onze adviseurs helpen u graag met het realiseren van uw stoutste tuindromen. Hier staan uw persoonlijke wensen en budget steeds voorop.

Sierbestrating reinigen

Uw siertegels blijven het langste mooi wanneer deze regelmatig schoongemaakt worden. Echter zijn veel van onze tegels minder gevoelig voor vervuiling, krassen en/of slijtage. Daarnaast zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Veel producten noemen wij dan ook ‘Easy2Clean’. Dit wil echter niet zeggen dat ze onderhoudsvrij zijn. Wij raden het gebruik van hogedrukreinigers dan ook af. Los van het feit dat het een zeer snelle oplossing is, kan het ook voor beschadigingen zorgen. Door de hoge druk heeft u meer kans op beschadigingen en zullen de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen langzaam verdwijnen.

WS

veel kleuren

veel formaten

veel vormen

veel kwaliteit

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl