Flexibel met de kantopsluitingen
van cortenstaal

Kantopsluitingen

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

col-met & cortenstaal kantopsluiting

Iedere project vraagt haar eigen materialen, zo ook met kantopsluitingen. Naast de flexibele kunststof kantopsluiting van Ecolat leveren wij ook kantopsluitingen van col-met en cortenstaal.

Colmet kantopsluitingen

Col-met is een kantopsluiting met corten kleur. Kenmerkend voor corten staal is dat het niet doorroest. Het materiaal is flexibel en snel aan te leggen. De col-met kantopsluitingen zijn leverbaar in drie soorten: bruin gepoedercoat, ongecoat en gegalvaniseerd ongecoat (metaalkleurig). Daarnaast zijn de verankeringspennen los verkrijgbaar. Deze zorgen voor extra stevigheid.

Het materiaal is goed te buigen in elke gewenste ronding. Voor echt strakke hoeken adviseren wij u het gebruik te maken van 90ó hoekstukken.

Cortenstaal kantopsluitingen

Cortenstaal is een materiaal dat met behulp van externe factoren uit zichzelf corrosievast wordt. Dit in tegenstelling tot normaal staal. De uitstraling van cortentaal is vrij uniek. De roestkleur zorgt voor een opvallende look. Cortenstaal dankt zijn succes aan twee belangrijke elementen: Corrosie (de verhoogde weerstand tegen omgevingsfactoren en Tensile (de treksterkte). Zout en strooizout zijn niet bevorderlijk voor de corrosie bestendigheid. Afgeraden wordt om dit product te gebruiken al men dichter dan 10 km van zee woont.

col-met

verankerings-pen

cortenstaal

kleur corten

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl