Duurzaam composiet
met de uitstraling van hout!

Composiet systemen

Composiet terrasplanken lijken veel op voorbewerkte vloeren. Ze worden als afgewerkt product geleverd, en hoeven niet te worden geschuurd, gebeitst of geverfd: gewoon wassen met water en zeep is voldoende. Een onderhoudsvriendelijk terras met de uitstraling van hout. Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over dit mooie systeem.

Terras & Trends Deck

Dit Terras & Trends Deck terrassysteem vergroot in korte tijd de uitstraling en wooncomfort van uw tuin. Om praktische redenen of om een gezellige tuin te creeeren. Terras & Trends Deck staat voor minimaal onderhoud en maximale levensduur! Het systeem is stabiel, robuust en zeer kleurvast. Het materiaal is 100% composiet, maar heeft de uitstraling van hout. De planken zijn leverbaar als massieve planken en planken als ronde kamer.

Terras & Trends Fence

De Terras & Trends Fence tuinschermen staan voor minimale inspanning, maximaal plezier. Met dit unieke systeem vergroot Terras & Trends Fence in korte tijd voor meer veiligheid en privacy voor de tuin. De planken zijn leverbaar in twee kleuren: Donker Grijs en Multi Bruin.

Verwerking van Terras & Trends Deck & Fence

Wilt u meer informatie over de verwerking van de composiet systemen? Bekijk dan onze pagina met diverse verwerkingstips. Hier vindt u ook handleidingen voor het verwerken van andere tuinmaterialen. 

Bamboo Xtreme

Bamboo X-treme is een natuurlijk product, dat in kleur, strctuur en uiterlijk kan varieren. De kleur zal na verloop van tijd veranderen, afhankelijk van het toegepaaste onderhoud en het gebruik. De planken hebben een donkerbruine kleur na de installatie, welke na enkele weken steeds lichter wordt. Zonder onderhoud zal het materiaal vergrijzen. Wanneer de bamboe planken originele kleur moeten houden, dan dienen deze worden behandeld met teak olie. De bamboo planken kunnen ook toegepast worden als schutting. 

Bamboo Moso na aanleg en Bamboo Moso na +- 18 maand onbehandeld.

Fence

Multi Bruin

Deck

Light Grey Massief

deck

Donker Grijs Massief

deck

Bruin Ronde Kamer

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl