Maatregelen

coronavirus

Coronavirus

Update 16-03-2020

Zoals je weet houdt het coronavirus de wereld momenteel in haar greep. Ook voelen wij ons genoodzaakt om diverse maatregelen te treffen voor medewerkers en bezoekers van Buiter Beton. Hieronder tref je de belangrijkste punten:

  • Handen schudden doen we niet.
  • Graag gepaste afstand tot iedereen houden (minimaal 1,5 meter).
  • Chauffeurs kunnen helaas bij ons niet meer het gebouw naar binnen. We hebben echter voor passende faciliteiten gezorgd, we hebben een toiletwagen op het terrein geplaatst. Bij aankomst op ons opslagterrein verzoeken wij chauffeurs eerst hun handen te wassen in de toiletwagen, alvorens zij de klaarliggende bonnen kunnen verzamelen of de vrachtbrieven in het daarvoor bestemde kastje kunnen plaatsen. Koffie staat daar voor hen klaar.
  • De balie blijft uit voorzorg dicht. Bonnen kunnen onder het glas door geschoven worden
  • Cash betalen? Liever niet, graag pinnen.
  • Afhalende hoveniers en consumenten verzoeken wij om van te voren hun bestelling door te geven en het gewenste tijdstip aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de bestelde goederen klaarstaan en dat de afhaalbon klaar ligt. Ook voor hen geldt dat zij gebruik kunnen maken van de toiletwagen op het terrein.
  • Onze showtuin is geopend, al onze producten zijn in de openlucht te bekijken, we proberen echter wel het contact met mensen zoveel mogelijk te vermijden en derhalve zorgen we dat er voldoende catalogussen en dergelijke in de overkappingen liggen. Daar liggen ook visitekaartjes met onze contactgegevens, mensen kunnen altijd bellen en mailen met Danny. We zorgen te allen tijde dat we gepaste afstand van 1,5 meter houden en verzoeken onze klanten hier ook rekening mee te houden. Eventueel kan er van te voren een afspraak gemaakt worden met een van onze verkopers.
  • Onze vertegenwoordigers bezoeken voorlopig in principe geen klanten. Zij werken vanuit huis en zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.
  • Ben je verkouden of koortsig, stel je bezoek aan ons dan alsjeblieft uit, we zien je graag een andere keer.

Wij blijven dus gewoon open, rekening houdend met bovenstaande maatregelen en bedanken jullie voor je begrip!

Heeft u nog vragen omtrent bovenstaande regels? Neem contact met ons op via info@buiterbeton.nl of bel ons via  0523 – 657 000.