Drie vestigingen,
één naam

Zoals u wellicht weet, bestaat de Buiter Beton Groep, naast de vestiging Buiter Beton in Balkbrug, ook uit de in 2001 overgenomen vestiging Steen -en Tegelhandel de Vries in Hengelo en uit de in 2015 overgenomen vestiging Koster Tuinmaterialen in Naarden.

Om dit beter uit te dragen en voor consistentie te zorgen binnen de Buiter Beton Groep gaan zij vanaf dit jaar ook verder onder de naam Buiter Beton

Koster Tuinmaterialen wordt Buiter Beton Naarden BV en Steen- & Tegelhandel De Vries wordt Buiter Beton De Vries Hengelo BV.

“We zijn enorm trots dat alle vestigingen de naam Buiter Beton gaan dragen. Dit was een grote wens voor ons. Hierdoor kunnen we nog beter de markt bereiken en zijn we klaar voor de toekomst om onze positie binnen de markt te verstevigen”, aldus Pieter en Lydia Dragt. “We hebben bewust gekozen om de naam De Vries Hengelo deels in het logo te houden, gezien de lokale naamsbekendheid die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd. Voor Koster geldt dat de huidige onderneming geen binding meer heeft met de naam Koster.”

Wat verandert er voor u?
In principe verandert er vrij weinig voor u. U ontvangt vanaf nu communicatie vanuit de naam Buiter Beton, maar de contactpersonen bij alle vestigingen en de service blijven zoals u van ons gewend bent. Kortom, ondanks een andere naam op het pand, blijft de service waar wij voor staan: korte lijnen en een persoonlijke aanpak!

U zult de komende tijd merken dat we vanuit de drie vestigingen steeds meer met de nieuwe naam naar buiten communiceren. Uiteraard hebben wij de huisstijl ook een subtiele verfrissing gegeven. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website van de Buiter Beton Groep en ook zullen de komende tijd fysieke veranderingen zichtbaar worden.

Heeft u vragen rondom de naamswijzing? Neem gerust contact op met uw vestiging.

Buiter Beton Balkbrug

Hoogeveensweg 27
7707 CG Balkbrug
0523 - 657 00 | info@buiterbeton.nl

Buiter Beton Naarden

Rijksweg 91
1411 GE Naarden
035 - 6910 245 | naarden@buiterbeton.nl

Buiter Beton De Vries Hengelo

Torenlaan 38
7559 PJ Hengelo
074 - 277 6079 | hengelo@buiterbeton.nl