zorg met erfafscheidingen
voor uw privacy!

Erfafscheidingen

Bij Buiter Beton leveren wij verschillende soorten erfafscheidingen zoals schanskorven, composiet, schuttingen, houten trelissen, Stackton.  Ook kunt u kiezen voor een groene oplossing in de vorm van een heg. Voor deze categorie zijn de schuttingen, lamellen, schermen en trelissen van hout van toepassing. 

Verschillende soorten schuttingen

Wij leveren zowel kant en klare schermen en opbouwsystemen zoals Betowood. De antraciet of grijze betonpalen zijn te combineren met douglas, vuren of grenen profielen. U kunt kiezen voro een Betowood scherm in de vorm van een bouwpakket of plankenscherm. Het voordeel is dat diverse combinaties mogelijk zijn. 

Lamellen

Door de beweegbare houten lamellen kunt u spelen met lichtinval. Wij leveren lamellen schermen in douglas hout, grenen en in vuren. De houten lamellen bewegen middels een RVS strip.

Trelissen

Het voordeel van trellissen is dat het houvast biedt aan bloemen en klimplanten. In eerste instantie zijn trellissen een transparante manier om een erf af te scheiden, maar door bloemen en planten kan het zorgen voor meer privacy.

schutting

Trellisscherm

schermen

schuttingen

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl