Ruim aanbod aan
keramische tuintegels!

tuintegels

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

keramische tuintegels

De slogan: “Van binnen naar buiten”, wordt met keramische tegels nog meer werkelijkheid! Deze hardgebakken tegel met de eigenschappen van de o zo bekende wand- en vloertegels is er nu ook voor buiten. Keihard, met de uitstraling van natuursteen, maar met de praktische kenmerken die men vandaag de dag eist; krasbestendig, kleurvast, antislip, vorstbestendig, maatvast, vuilbestendig, makkelijk te onderhouden, slechts 0,02% vochtopname en zeer gemakkelijk in onderhoud.

Kortom, de ideale keramische tegels door mensenhanden gemaakt naar mensen wensen. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd de juiste tegel. Bent u benieuwd naar de prachtige keramische tegels kom dan gerust een keer de tegels bewonderen in ons sierbestratingspark.

GeoCeramica®

De uitstraling van keramiek met de verwerkingsvoordelen van beton. Wij leveren diverse topcollecties die dit mogelijk maken. De bekende GeoCeramica is een combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn®-drager. De GeoCeramica kenmerkt zich door een 3 cm dikke betondrager met daarop een keramiek laag van 1 cm. De verwerking van GeoCeramica is hierdoor tijdbesparend. Wilt u meer informatie over deze tegels? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

Daarnaast hebben wij de Duracer collectie in ons assortiment. De Duracer is een combinatie tussen een keramische tegel van ca. 9 mm en een betonnen drager van ca 28 mm. Met een speciale lijm worden de twee lagen aan elkaar verbonden.

Keramische tegel 3 centimeter

Sinds 2019 hebben wij, naast de normale 2 centimeter dikke keramische tuintegel, ook varianten met een dikte van 3 centimeter. Dit maakt de verwerking van de tegel een stuk eenvoudiger. De tegel kan direct gelegd worden op een zandbedje. 

exclusief

kwaliteit

trendy

degelijk

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl