Stijlvolle betonstenen & klinkers
voor ieder project!

sierbestrating

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

Klinkers beton

U stelt steeds hogere eisen aan de betonnen klinkers om uw huis en in uw tuin. Wat betreft uitstraling en kleur, maar zeker ook wat betreft materiaalkeuze. Die moet perfect aansluiten op uw huis. Dan bieden wij u een uitgebreid assortiment betonnen klinkers. In diverse formaten, in meerdere verbanden maar vooral in heel verschillende kleurstellingen. Daarmee creëert u altijd een natuurlijke woonomgeving die aansluit op al uw woonwensen en –verlangens. Bent u bereid deze prachtige betonnen klinkers met eigen ogen te bekijken? Kom dan gerust een keer langs in ons verbluffende sierbestratingspark gevestigd in Balkbrug.

Ons sierbestratingspark

Vrijwel alle producten binnen onze webshop kunt ook met eigen ogen bekijken in ons sierbestratingspark met een oppervlakte van maar liefst 5500 vierkante meter. Bij het grootste sierbestratingspark van Europa bent u dus aan het juiste adres voor al uw sierbestrating. U vindt  gegarandeerd een passende siertegel. Een rondwandeling door ons park, leert al snel dat men bij Buiter Beton werkelijk van alle markten thuis is. Of het nu gaat om gebakken bestrating, natuursteentegels of betonnen klinkers, men kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Beton klinkers

De beton klinkers van Buiter Beton zijn geschikt voor veel projecten. De betonklinkers zijn maatvast, hebben een lange levensduur en zijn te verkrijgen in ontzettende veel kleuren en soorten. Zo zijn de klinkers geschikt als oprit, terras of gewoon als sierelement in de tuin. Het voordeel van klinkers is dat het gelegd kan worden in verschillende legverbanden. Door de betonklinkers telkens op dezelfde manier te leggen ontstaat er een patroon. Een aantal voorbeelden van legverbanden zijn: halfsteensverband, elleboogverband, kepersverband, molenwiekverband, blokverband, banenverband en wildverband. Het legverband dat het beste bij uw tuin past is onder andere afhankelijk van het type bestrating, de kleur en de maat. Het grote voordeel van betonklinkers is dat deze onderhoudsarm zijn. 

enorm aanbod

onderhouds-vriendelijk

sterk materiaal

brede toepasbaarheid

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl