KLassieke uitstraling met gebakken klinkers!

sierbestrating

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

klinkers gebakken

Met gebakken bestrating creëert u een fraaie en prettige leefomgeving met natuurlijke materialen. Kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor elk type tuin. Gebakken bestrating is een kleurechte basis voor uw oprit, tuin of terras en gaat generaties lang mee. Tijdloos, onderhoudsvrij en nagenoeg onverwoestbaar! De levensduur van gebakken klinkers is lang, goed voor generaties. Straatbakstenen zijn zeer geschikt voor hergebruik en behouden een hoge restwaarde. Wilt u deze prachtige gebakken klinkers in het echt zien? Kom dan gerust een keer in ons sierbestratingspark langs.

Hoe ouder, hoe mooier

Een veel gemaakte opmerking over gebakken klinkers is: “Hoe ouder, hoe mooier.” Gebakken klinkers zorgen voor een strakke aanblik van uw straat, oprit of tuin. Bij Buiter Beton vindt u een breed aanbod aan gebakken klinkers in diverse kleuren en maten (onder andere waalformaten, dikformaten en keiformaten). Ons volledige assortiment is zichtbaar in onze showroom in Balkbrug.

Sierbestratingsadviseur

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij maar liefst 13 thematuinen in verschillende stijlen. Onze deskundige sierbestratingsadviseurs voorzien u hier van alle benodigde informatie. Onze adviseurs helpen u graag met het realiseren van uw stoutste tuindromen. Hier staan uw persoonlijke wensen en budget steeds voorop

Een greep uit het assortiment....

Bekijk ons volledige assortiment
op terrasentrends.nl