ervaar het gemak van
mooi kunstgras

Kunstgras

Kunstgras is momenteel erg in opkomst. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat het geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doelgroepen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het kunstgras bovendien nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Inmiddels zijn er heel veel soorten kunstgras van diverse producenten en merken te koop. Wij hebben ons eigen Terras & Trends kunstgras.

In onze thematuinen hebben wij uiteraard ook Terras & Trends kunstgras verwerkt, niet van echt gras te onderscheiden!

De voordelen van kunstgras

Kiezen voor kunstgras brengt diverse voordelen met zich mee. Zo is kunstgras een stuk onderhoudsvriendelijker dan echt gras. Kunstgras heeft een hoge multifunctionaliteit, zowel voor actief als passief gebruik. De weersomstandigheden spelen bij kunstgras geen rol en hebben geen invloed op de uitstratling van het kunstgras. Door het aantal aanbieders wordt de prijs ook steeds goedkoper, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Naast het onderhoudsvriendelijke is tot slot het grote voordeel dat u geen last meer hebt van graspollen. Kunstgras is het antwoord op een verhoogde kans op hooikoorts!

kunstgras in meerder soorten

Binnen het Terras & Trens assortiment bieden wij een viertal kunstgras soorten aan met elk haar eigen kenmerken; Belterwijde, De Weerriben, Beulakkerwijde en De Wieden. 

Belterwijde

Makkelijk in onderhoud

de weerribben

Niet van echt te onderscheiden

beulakkerwijde

Bestand tegen alle weersomstandigheden

De wieden

Milieuvriendelijk materiaal

Bekijk ons volledige assortiment
kunstgras op www.terrasentrends.nl