Maak verhogingen met Muur & stapelelementen

muur en stapelelementen

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

muur en stapelelementen

Met hoogteverschillen in een tuin creëert u makkelijk en eenvoudig een optische dieptewerking. Zo lijkt de tuin niet alleen groter, de tuin krijgt daardoor ook een geheel eigen uitstraling. Wij bieden u daarvoor een breed en gevarieerd aanbod muur en stapelelementen. Van rond en rustiek tot strak en modern. En natuurlijk zijn onze elementen verkrijgbaar in vele trendy, mediterrane en traditionele kleurstellingen. Overigens kunt u voor vragen terecht bij onze afdeling verkoop.

Stapelblokken

Bij Buiter Beton vindt u een enorm aanbod aan stapel- en muurblokken. Zo hebben wij cornwallblocks , wallblocks  en Wallblock Tumbled. De Tumbled is een mooie, robuuste steen die goed past in diverse soorten tuinnen. Deze muursteen is dieaal voor het maken van erfafscheidingen of een hoogteverschil dat opgevangen moet worden.  De Wallblock Split blokken zijn uitermate geschikt om verhoogde bloemperken aan te leggen. De smartblock is een super strak muurelement wat veel gebruikt wordt bij strakke, moderne tuinen en tuinen met een zwembad. Net als de Wallblock Tumbled is de Granuwall een robuuste steen met rustieke uitstraling. Leverbaar in vijf schitterende kleuren. Het voordeel van deze steen is dat zowel metselen als kleven mogelijk is. De patio muurblokken blijven een topper binnen het Terras & Trends assortiment.

En dankzij de U en L elementen kunt u ideaal hoogtes in uw tuin opvullen. Van Oudhollandse stapelelement tot de moderne wallblock Buiter Beton heeft het allemaal! Voor verder informatie verwijs ik u door naar de verkoopafdeling.

combiwall

granuwall

pilestone

wallblock

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl