Maak verhogingen met
Muur & stapelelementen

muur en stapelelementen

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

muur en stapelelementen

Met hoogteverschillen in een tuin creëert u makkelijk en eenvoudig een optische dieptewerking. Zo lijkt de tuin niet alleen groter, de tuin krijgt daardoor ook een geheel eigen uitstraling. Wij bieden u daarvoor een breed en gevarieerd aanbod muur en stapelelementen. Van rond en rustiek tot strak en modern. En natuurlijk zijn onze elementen verkrijgbaar in vele trendy, mediterrane en traditionele kleurstellingen. Overigens kunt u voor vragen terecht bij de

Verschillende soorten en maten

Bij Buiter Beton vind u Norstone rockpanels, maar ook kunt u het reliëf in uw tuin opvullen met traptreden. Deze zorgen ervoor dat de grond niet wegspoelt. Nieuw in ons assortiment is het unieke droogstapelsysteem Stackton. Het Stackton systeem blinkt uit in eenvoud: de blokken worden droog gestapeld zonder mortel, lijm, siliconen of andere verbindingsmiddelen. Daardoor is Stackton het snelste bouwsysteem op de markt.

U- & L elementen

En dankzij de U en L elementen kunt u ideaal hoogtes in uw tuin opvullen. Van Oudhollandse stapelelement tot de moderne wallblock Buiter Beton heeft het allemaal! Voor verder informatie verwijzen wij u door naar de verkoopafdeling.

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl