Alles om van uw droomtuin
te kunnen genieten!

Overige en accessoires

U stelt steeds hogere eisen aan de sierbestrating om uw huis en in uw tuin. Wat betreft uitstraling en kleur, maar zeker ook wat betreft materiaalkeuze. Deze moet natuurlijk perfect aansluiten op uw wensen. Buiter Beton is een modern familiebedrijf met ruim 35 jaar kennis en ervaring op het gebied van advisering en levering van sierbestrating.  Zo hebben wij een uitgebreid assortiment in diverse kleurinstellingen en formaten. Daarmee creëert u altijd een natuurlijk woonomgeving die aansluit op al uw woonwensen en –verlangens.

Ons sierbestratingspark

Vrijwel alle producten binnen onze webshop kunt ook met eigen ogen bekijken in ons sierbestratingspark met een oppervlakte van maar liefst 5500 vierkante meter. Bij het grootste sierbestratingspark van Europa bent u dus aan het juiste adres voor al uw sierbestrating. U vindt  gegarandeerd een passende siertegel. Een rondwandeling door ons park, leert al snel dat men bij Buiter Beton werkelijk van alle markten thuis is. Of het nu gaat om gebakken bestrating, natuursteentegels of betonnen klinkers, men kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Sierbestratingsadviseur

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij ons bestaande showpark in 2014 uitgebreid met maar liefst 13 thematuinen in verschillende stijlen. Onze deskundige sierbestratingsadviseurs voorzien u hier van alle benodigde informatie. Onze adviseurs helpen u graag met het realiseren van uw stoutste tuindromen. Hier staan uw persoonlijke wensen en budget steeds voorop.

Sierbestrating reinigen

Uw siertegels blijven het langste mooi wanneer deze regelmatig schoongemaakt worden. Echter zijn veel van onze tegels minder gevoelig voor vervuiling, krassen en/of slijtage. Daarnaast zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Veel producten noemen wij dan ook ‘Easy2Clean’. Dit wil echter niet zeggen dat ze onderhoudsvrij zijn. Wij raden het gebruik van hogedrukreinigers dan ook af. Los van het feit dat het een zeer snelle oplossing is, kan het ook voor beschadigingen zorgen. Door de hoge druk heeft u meer kans op beschadigingen en zullen de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen langzaam verdwijnen.

WS

Strackstone

Wijnrood, antraciet genuanceerd

Strackstone

Oker

Strackstone

Oker genuanceerd

Strackstone

Havanna

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl