Ook in de avonduren genieten van de tuin met een overkapping!

OVERKAPPINGEN EN BUITENVERBLIJVEN​

Het assortiment van de overkappingen en buitenverblijven worden verdeeld in de productlijnen: comfort, Doe-het-zelf, Modulair en Prestige. De mogelijkheden met de overkappingen en buitenverblijven zijn oneindig. In onze Terras & Trends catalogus vindt u naast basismodellen ook voorbeeldsamenstellingen. Zo kunt u een overkapping en buitenverblijf geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Douglasvision Comfort

In de Douglavision Comfortlijn treft u onze comfortabele instapmodellen van zowel buitenverblijf als kapschuur. Deze modellen zijn eenvoudig uitgevoerd en zeer comfortabel geprijsd.

Douglas Doe het zelf

Vorig jaar werd met succes de doe-het-zelf lijn geïntroduceerd. de Douglasvision doe-het-zelf-lijn. Deze nieuwe gunstig geprijsde lijn maakt het voor de echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf, kapschuur of zadeldak te maken.

Douglas Modulair

De meest veelzijdige productlijn. Buitenverblijven en kapschuren zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal afmetingen en erg flexibel vanwege diverse indelingsmogelijkheden met de wanden. Het is mogelijk om uitbreidingsmodules toe te voegen, waardoor een buitenverblijf of kapschuur kan worden uitgebreid in de breedte.

Douglas Modulair

De Douglasvision Prestigelijn is een kwalitatief hoogstaande productlijn. Zeer zwaar uitgevoerd met staanders, ringbalken en schoren. Buitenverblijven Prestige worden uitgevoerd met dubbele boeidelen waardoor een decoratieve sierlijst ontstaat. De Prestigelijn is in te delen naar eigen wens en behoefte met behulp van grote diversiteit aan wanden.

verschillende kleuren

verschillende houtsoorten

op maat gemaakt

duurzaam en kwalitatief

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl