Schanskorven en staalmatten

Schanskorven

Traditioneel worden schanskorven als muur toegepast. Echter de vraag naar groene korven neemt toe, waarbij de functionaliteit van schanskorven als afscheiding wordt gecombineerd met begroeiing. Dat kan op verschillende manieren. De schanskorf als basis met begroeiing aan de ene kant en stenen aan de andere kant. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook te gebruiken als gevelbekleding voor parkeergarages, oude muren, gebouwen en dergelijke

Staalmatten & tuinafscheidingen

De schanskorven kenmerken zich door hun kwaliteit. De stevige constructie komt door de toepassing van het draadmateriaal 50×50 mm en een dikte van 4 mm. De levensduur is lang en de schanskorven hebben een robuuste uitstraling. Staalmatten zijn in feite open schanskorven. Bij schanskorven is de bovenkant gesloten. 

Vulmaterialen

Tuinafscheidingen met natuursteen brokken zijn een aanwinst voor elke groene ruimte. Ze geven een exclusieve en natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn schanskorven als afscheiding ook geschikt om geluid en wind te weren. De benodigde draadpanelen leveren wij in het formaat 200×100 cm met een maaswijdte van 5×5 cm. Een rijk aanbod aan vulmaterialen zorgt ervoor dat u elk gewenste tuinafscheiding kunt realiseren.

Overige-Producten-Vulmaterialen-schanskorven-S-53088576

Bekijk ons volledige assortiment aan staalmatten & schanskorven