Virtuele tour

Buiter Beton is een groot leverancier van tuinmaterialen zoals sierbestrating, tuintegels, tuinhout, buitenverlichting, muur- en stapelelementen,  kunstgras, onderhoudsproducten en nog veel meer. Kortom, alles wat u nodig hebt om een droomtuin te realiseren! 

Buiter Beton is al bijna 40 jaar een begrip in de sierbestratingswereld Met vestigingen in Balkbrug, Naarden en Hengelo leveren wij door heel Nederland, maar hebben nog altijd de mentaliteit van de kruidenier op de hoek: korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Door het hele land leveren wij aan hoveniers, aannemers, architecten en handelaren. Klanten kunnen tuininspiratie opdoen in ons ruim 5000 m2 grote showtuin in Balkbrug. Hier hebben wij bijna alle sierbestratingsmaterialen gepresenteerd die ook in onze Terras & Trends catalogus staan, een 500 pagina’s dikke catalogus boordevol tuinmaterialen en inspiratie.

Als zakelijke klant heeft u één contactpersoon voor al uw bestellingen en leveringen. Wilt u ook ontzorgd worden en bezig zijn waar u echt goed in bent? Bekijk hier de voordelen van Buiter Beton.