De gemakken van
siersteen, split en brokjes

siersteen en siergrind

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

siergrind, split en brokjes

Kleurrijk, gebruiksvriendelijk en ook nog onderhoudsvriendelijk? Ja, siergrind voldoet aan deze eisen! Buiter Beton heeft een rijk aanbod aan siergrind, split en brokjes. De materialen zijn verkrijgbaar in mini bigbags van 500 kg, bigbags van 1500 kg en zakken van 20 kg. 

Voor looppaden, rijpaden of opritten leveren wij speciale grind- splitplaten, ook wel honingraten genoemd. Deze platen voorkomen het wegrijden van grind of split. Zie ook Overige Producten – Nidagravel.

Siergrind

Siergrind zorgt voor een onderhoudsarme tuin. Siergrind is ook uitstekend te gebruiken voor een oprit. Veel tuintegels zijn, vanwege de belastbaarheid van een oprit, niet geschikt hiervoor. Met siergrind behoud je structuur en een moderne uitstraling. Buiten alle praktische voordelen moeten we niet vergeten dat siergrind natuurlijk ook heel mooi en stijlvol is. Het maakt in dit geval niet uit of je siergrind aanlegt in een moderne tuin of op een boeren erf. Zoals al eerder benoemd is siergrind erg goed te combineren en ziet het er verzorgd en natuurlijk uit.

Siersplit & brokjes

Ook en split en brokjes vindt u in het Terras & Trends programma. Het voornaamste verschil tussen grind en split is dat grind vaak een ronde vorm heeft en wordt gewonnen uit de rivier. Siersplit heeft vaak hoekige vormen en dankt haar afkomst uit de steengroeven. 

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl