Siersteen, keien en Siergrind in verschillende kleuren
& maten

siersteen en siergrind

Brengt variatie aan in uw tuin door middel van het gebruik van siersteen en siergrind! Het gebruik van sierstenen, siergrind en rotsen brokken brengt een legio aan voordelen met zich mee! Ten eerste hebben deze sfeermakers de beschikking over veel functionele aspecten, zijn ze stijlvol en kunnen de rotsen en brokken gemakkelijk hoogteverschillen opvangen.

Hieronder worden de voordelen nader toegelicht en aangevuld met feiten

 • Drainerende laag:
  Na een hevige regenbui kan het water gemakkelijk wegstromen. Hierdoor ontstaan er geen verdere plassen in uw tuin en blijft uw grond vruchtbaar.
 • De keuze is reuze
  Dankzij de ruime keuze aan sierstenen en andere grindsoorten kunt u eindeloos variëren, creëren en innoveren. Verder zijn de sierstenen verkrijgbaar in verschillende maten en natuurlijk verschillende kleuren.
 • Onderhoudsarm
  Na de aanleg van grind bent u verzekerd van weinig onderhoud. U hoeft het grind slechts alleen af en toe te harken.
 • Combinatiemogelijkheden
  De sierstenen en siergrind passen werkelijk waar bij elke tegelsoort. Van keramische tot betontegels, de sierstenen passen zich wel aan! Behalve de vele combinatiemogelijkheden zijn ze ook nog eens echte sfeermakers en brengen ze de positieve ambiance terug in u w tuin!

Dankzij het gebruik van sierstenen en siergrind gaat uw tuin weer stralen! Uw droomtuin wordt in de realiteit toegepast.

Nidagravel platen

Dankzij de grindstabilisatieplaten van Nidagravel is grind gemakkelijk begaanbaar, in tegenstelling tot los grind. Wandelen fietsen, rijden met de rolstoel of kinderwagen op grind is geen probleem meer. Het grind wordt vastgelegd in honingraten waardoor het niet meer weg kan lopen. De belastbaarheid van deze platen zijn is enorm: 400 ton/m².

Siergrind onderhoud

Uw siertegels blijven het langste mooi wanneer deze regelmatig schoongemaakt worden. Echter zijn veel van onze tegels minder gevoelig voor vervuiling, krassen en/of slijtage. Daarnaast zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Veel producten noemen wij dan ook ‘Easy2Clean’. Dit wil echter niet zeggen dat ze onderhoudsvrij zijn. Wij raden het gebruik van hogedrukreinigers dan ook af. Los van het feit dat het een zeer snelle oplossing is, kan het ook voor beschadigingen zorgen. Door de hoge druk heeft u meer kans op beschadigingen en zullen de cementdeeltjes tussen de kleurmineralen langzaam verdwijnen.

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl