het uniek droogstapelsysteem
van stackton

muur en stapelelementen

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

muur en stapelelementen

Nieuw in ons assortiment is het unieke droogstapelsysteem Stackton. Het Stackton systeem blinkt uit in eenvoud: de blokken worden droog gestapeld zonder mortel, lijm, siliconen of andere verbindingsmiddelen. Daardoor is Stackton het snelste bouwsysteem op de markt en het enige stapelblok wat u ook echt kunt stapelen zonder te lijmen of metselen.

Vrijstaande muren

Met Stackton kunt u op een zeer eenvoudige manier vrijstaande muren bouwen. Deze kunnen verder gebouwd worden op een keermuur of volledig vrijstaand zijn. Zonder hulpmiddelen kunt u een muur bouwen tot 140 cm. Hogere muren worden gebouwd door gewapend betond op bepaalde afstanden in de uitsparingen voor de verankeringsblokken aan te brengen. Prachtige omheiningen worden gerealiseerd door pilasters te integreren in een vrijstaande muur. De pilasters zijn beschikbaar in twee formaten en kunnen ook weer heel eenvoudig droog gestapeld worden. Er komt geen metselwerk aan te pas. Pilasters zijn ideaal om poorten en hekken aan te vestigen. 

Grondkeermuren

Met Stackton kunnen snel en gemakkelijk grondkeermuren worden gebouwd. Zowel voor lage als voor hoge grondkeringen biedt Stackton een oplossing. De gravity wall is een grondkerend muurstysteem waarbij de achterliggende grond wordt opgevangen door het gewicht van de Stackton muur. Zowel voor lage als voor hoge muren biedt Stackton een oploassing. Met het Stackton systeem bent u niet enkel gegarandeerd van een kwalitatieve keermuur, maar tevens zort de gekloven afwerking langs de voorzijde van de blok voor een prachtig afgewerkt en natuurlijk uitzicht, dat mooi integreert in een groene omgeving. 

stackton zwart

stackton bruin-zwart

stackton zilvergrijs

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl