van groen kunstgras
tot sfeervolle
Buitenverlichting

tuininrichting en overige

De tuininrichting en overige categorie biedt u de mogelijkheid uw tuin nog meer te finetunen! In deze categorie bevinden zich namelijk veel sfeerelementen. Deze elementen lichten wij hieronder toe.

 • In-Lite buitenverlichting
  Met In-Lite buitenverlichting bepaalt u zelf welk sfeerelement u wilt uitlichten. De In-Lite buitenverlichting is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varianten.
 • Kunstgras
  Het substituut kunstgras zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over molshopen of andere rotte plekken op uw gazon. Verder is kunstgras onderhoudsarm en een absolute sfeermaker!
 • Bloembakken en potterie
  Door middel van het gebruik van bloembakken kunt u naar hartenlust bloemschikken in uw tuin! Het prachtige eindresultaat wat u hiermee creëert zorgt voor een sfeervol effect.
  Schanskorven
 • Schanskorven zijn de ideale vervanging van muren en andere wandelementen. Bovendien kunt u zelf kiezen waarmee u uw schanskorven vult. Hiervoor verwijzen wij u door naar de siersteen en siergrind categorie.
 • Vijverfolie
  Dankzij EPDM vijverfolie kunt u nu prachtige vijvers aanleggen. De vissen die hier dan in rond zwemmen verzorgen een uiterst rustgevend effect. U bepaalt zelf de afmetingen en wij passen ons aan!

Kortom de elementen in de tuininrichting en overige categorie brengen de sfeer in uw tuin terug!

Mist u producten?

Uiteraard horen wij het graag als u producten in ons assortiment mist of u heeft een waardevolle aanvulling. Neem contact met ons op via het contactformulier of eventueel met uw vertegenwoordiger. 

in-lite

in-lite buitenverlichting

voegmiddelen

Diverse soorten voegmiddelen

bloembakken

Bloembakken & Potterie assortiment

ophoogzand

Verschillende zandsoorten

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl