spelen met u- en L elementen

muur en stapelelementen

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl

Bekijk onze
catalogus online!

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

u- en l- elementen

Zijn ze zo populair door hun sobere uitstraling? Of komt het door hun praktische toepasbaarheid? In ieder geval zijn er allerlei goede redenen om te kiezen voor deze multifunctionele elementen. Zijn met het U- element hoogteverschillen tot zo’n 50 centimeter goed op te vangen, met een L-element kan dat wel een meter zijn. De strakke vorm en de gemakkelijke verwerking maken de U- en L-elementen op veel plaatsen toepasbaar. Ook als bloembak of zandbak. Leverbaar in grijs en antraciet.

U elementen

De U elementen zijn breed inzetbaar voor veel projecten. Een afbakening of plantenbak kan gerealiseerd worden middels u elementen. Maar voor een tafel, zitelement, opslagruimte voor haardhout of border voor bloem-of plantenbakken creëren. 

De U-elementen zijn leverbaar in 15x20x30 cm, 30x30x40 cm, 40x40x50 cm. Uiteraard leveren wij bijbehorende hoekelementen in bijbehorende maten.

L elemtenten

L-elementen danken hun naam aan het feit omdat ze de vorm van de letter hebben. L elementen kunnen worden gebruikt als keerwand om grond op hun plaats te houden. Daarnaast kan je met L elementen ook hoogteverschillen aanbrengen in een tuin. Hierdoor krijgt de tuin een speelser karakter. Kortom, de veelzijdigheid van U- en L- elementen zijn eindeloos en toe te passen voor enorm veel projecten. 

De L-elementen zij leverbaar in verschillende de maten: 50x30x40 cm, 50x30x50 cm, 50x40x60 cm, 50x50x80 cm en 50x50x100 cm. Uiteraard leveren wij ook bijbehorende hoekelementen in bijbehorende maten. 

u-element grijs

u-element zwart

l-element zwart

l-element grijs

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl