Alles om van uw droomtuin
te kunnen genieten!

Voegmiddelen & Kitten

De juiste voegmortel maakt het totaalplaatje helemaal af. Buiter Beton beschikt over een ruim assortiment voegmortels, zodat u altijd de meest geschikte voeg vindt. Onkruid krijgt nauwelijks de kans om zicht tussen de voegen te werken en er is geen zand dat wegspoelt.

Varistone

Varistone is verkrijgbaar in verschillende soorten. In ons Terras & Trends programma kennen we de Varistone LM Aqua en de Varistone MST. De Varistone LM Aqua is een 1 component samenstelling. Na het invoegen is de bestrating na 24 uur beloopbaar. De LM Aqua is leverbaar in drie kleuren; naturel, steengrijs en basalt. De voegen zijn duurzaam drainerend. 

De Varistone MST is een 2 component voegmiddel. Het is een duurzaam, drainerende voegmiddel op basis van epoxyhars en gechikt voor het voegen van terrassen met keramische tuintegels.

Gator Sand

Hier volgt productinformatie over Gator Sand. Gator Sand G2 is leverbaar in drie kleuren; antraciet, beige en zwart. Het is een gebruiksvriendelijke manier om te voegen. Nadeel is wel dat 100% neerslagvrij moet gebeuren en de tegel moet daardoor ook helemaal droog zijn. Dit voegmiddel is uitstekend te verwerken met een voegroller. Verder is een bladblazer en een zachte bezem handig. Wanneer u vragen heeft over dit product, dan adviseren wij u graag.

Gator-G2.jpg (1)

Bekijk ons volledige assortiment
online op www.terrasentrends.nl