Over
Buiter Beton

Bent u op zoek naar een zakelijke partner voor uw (tuin)onderneming?
Zoek dan niet verder want bij Buiter Beton heeft u uw doel bereikt.
Wij leveren een enorm assortiment aan tuinmaterialen en sierbestrating o.a. tegels, gebakken stenen, natuursteen,keramiek, tuinhout en tuinverlichting.Kortom teveel om op te noemen.

De voordelen van Buiter Beton:

  • Een showtuin die u als hovenier 24 uur en 7 dagen per week kunt bezoeken met uw klant middels een speciale toegangscode;
  • In iedere regio een vertegenwoordiger die ten alle tijde beschikbaar is;
  • Een vast contactpersoon voor al uw bestellingen en vragen;
  • De eigen gepersonaliseerde Terras & Trends catalogus met uw eigen logo;
  • Aantrekkelijke kortingspercentages op diverse productgroepen;
  • Mogelijkheden om Terras & Trends dealer te worden;
  • Levering afgepast op maat en door heel Nederland.

Ieder jaar brengen wij een Terras & Trends catalogus uit, met daarin het assortiment voor het tuinseizoen. Ieder jaar doen er tientallen klanten mee die een catalogus in eigen huisstijl willen hebben. Dit houdt in een volledig full colour cover en de eerste vier pagina’s eigen invulling. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijf, diensten en gerealiseerde tuinprojecten mooi uit te lichten. 

Naast de catalogus presenteren wij ons assortiment ook op de blauwe Terras & Trends showborden. Ieder jaar kiezen wij ons assortiment zorgvuldig uit. Hierbij kijken wij naar trends en ontwikkelingen binnen de branche, de behoefte vanuit de klanten en houden we rekening met actuele thema’s zoals milieu en duurzaamheid. 

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs of ontvangen u in onze schitterende showtuinen in Balkbrug, Hengelo of Naarden.  

 

Officieel dealer
Terras & Trends

Zit er in u een terras & trends dealer? terras & trends is hét merk voor tuininspiratie. Met dit merk proberen wij tuinliefhebbers vanuit het hele land te bereiken, te inspireren en te koppelen aan onze terras & trends dealers. Ons dealernetwerk is verspreid over het hele land. Stuk voor stuk vakspecialisten die een voorliefde hebben voor tuinen. Als terras & trends dealer presenteer je het terras & trends programma op de prachtige blauwe showborden. Uiteraard heeft een dealerschap nog meer voordelen. Bent u geïnteresseerd welke voordelen dit zijn en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de dealerschap? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs.