Over Buiter Beton

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn een familiebedrijf met een hechte groep mensen die iedere dag als doel hebben om klanten blij te maken met het beste advies en de mooiste tuinmaterialen. Samen met onze zakelijke klanten hebben we een gezamelijk doel: het realiseren van zoveel mogelijk droomtuinen! Particulieren die inspiratie op willen doen in één van onze showtuinen in Balkbrug, Naarden, Hengelo en Heemskerk zijn van harte welkom.

Bezoek als hoveniers of particulier onze showtuinen!

Bekijk onze showtuinen

Schitterende presentatie tuintegels & vloer- en wandtegels in Hengelo

Voor uw hele huis kunt u slagen bij de Buiter Beton Groep. Zo heeft onze vestiging in Hengelo een schitterende showroom met daarin vloer- en wandtegels gepresenteerd. Hoogwaardige tegels voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken. Vooraanstaande merken zoals Ergon, Sant'Agostino en Cotto D'este vindt u in de ruim opgezette showroom. Wilt u uitgebreid advies? Maak een afspraak voor een bezoek aan de Torenlaan 38 in Hengelo.

Inspiratie opdoen voor uw tuin

Wilt u de grote showtuinen in Naarden en Balkbrug bezoeken? U bent van harte welkom. Wanneer u uitgebreid advies wilt van onze tuinadviseurs, maak dan een afspraak via de planner. Zo weten wij zeker dat wij u voldoende aandacht kunnen schenken en echt de tijd voor u hebben. In Balkbrug helpen wij graag in de ruim 5000 m² grote showtuin, terwijl u in Naarden een showtuin vindt van 3000 m². Is Hengelo voor u de dichtstbijzijnde vestiging? Ook hier vindt u een ruime presentatie van divers soorten sierbestrating, tuintegels, gebakken bestrating en overige tuinmaterialen zoals stapelblokken, kunstgras en in-lite tuinverlichting.

Officieel dealer terras & trends

Zit er in u een terras & trends dealer? terras & trends is hét merk voor tuininspiratie. Met dit merk proberen wij tuinliefhebbers vanuit het hele land te bereiken, te inspireren en te koppelen aan onze terras & trends dealers. Ons dealernetwerk is verspreid over het hele land. Stuk voor stuk vakspecialisten die een voorliefde hebben voor tuinen. Als terras & trends dealer presenteer je het terras & trends programma op de prachtige blauwe showborden. Uiteraard heeft een dealerschap nog meer voordelen. Bent u geïnteresseerd welke voordelen dit zijn en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de dealerschap? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

 • 1979

  In 1979 werd Buiter Beton opgericht door Jan Buiter. In eerste instantie werd er gehandeld in voornameljk betonproducten voor de agrarische markt

 • 1982

  In begin jaren '80 werd de eerste werknemer aangetrokken en werd de focus meer gelegd op tuinen. Ergens midden tachtige jaren werd ook het eerste showtuintje in de Vinkenbuurt aangelegd.

 • 1999

  Verhuizing van de Vinkenbuurt naar Balkbrug

 • 2001

  Overname Buiter Beton Hengelo. (Voorheen Steen- & Tegelhandel De Vries Hengelo).

 • 2015

  Overname Buiter Beton Naarden. (Voorheen Koster Tuinmaterialen).

 • 2022

  In 2022 openden wij in Naarden en Balkbrug twee officiele GeoCeramica Centra.

Bekijk onze showtuinen