vestigingen & leveringen
door Heel nederland

Buiter Beton

Buiter Beton is al 40 jaar een begrip. Dagelijks levert het bedrijf materialen aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Met een sierbestratingspark van ruim 5000 m² is Buiter Beton een van de grootste in zijn soort. 

In Balkbrug vindt u een uitgebreid sierbestratingspark van ruim 5000 m². Onze collega’s van de showtuin voorzien u van het beste advies en kunnen u in contact brengen met de beste hoveniers en vakspecialisten die u kunnen helpen met uw tuinproject. 

Bent u benieuwd wat Buiter Beton voor uw bedrijf kan betekenen? Wij komen graag bij u langs of verwelkomen u in ons mooie sierbestratingspark in Balkbrug!

steen- en tegelhandel
de vries

Wanneer niet alleen uw tuin, maar ook uw huis een metamorfose verdient, bent u bij De Vries in Hengelo aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim assortiment aan bestratingsmaterialen voor de tuin en plavuizen en vloeren voor binnenshuis. De nieuwste trends en het beste advies krijgt u aan de Torenlaan 38 in Hengelo. 

Steen- & Tegelhandel De Vries is al ruim 30 jaar een begrip in Hengelo en omgeving en onderdeel van de Buiter Beton Groep. 

Kom langs in onze showroom voor tegels voor buiten of voor binnen! 

Koster Tuinmaterialen

Wanneer u ter hoogte van Naarden op de A1 rijdt, ziet u vanaf een afstandje al de blauwe vlaggen wapperen en de prachtige Terras & Trends showborden staan.  

Koster Tuinmaterialen is een leverancier in sierbestrating, tuintegels, keramiek, natuursteen, tuinhout, overkappingen en tuinverlichting, kortom alles wat u nodig heeft om uw droomtuin te realiseren. Koster Tuinmaterialen is gevestigd naast de A1 ter hoogte van Naarden. Bezoek onze showtuin en laat u inspireren en adviseren. Op onze website vindt u het gehele Terras & Trends assortiment. Koster Tuinmaterialen is onderdeel van de Buiter Beton Groep en al meer dan 30 jaar een begrip in het Gooi en omstreken. Koster is geopend van maandag tot en met zaterdag. We verwelkomen u graag aan de Rijksweg 91 in Naarden en adviseren u graag!