Een breed assortiment aan betontegels

Betontegels worden tegenwoordig in allerlei soorten en maten gefabriceerd. De aloude grindtegel is vrijwel geheel verdwenen uit de tuinen. Deze plek wordt ingenomen door bijvoorbeeld mooie strakke Oudhollandse tegels, betontegels in groot formaat of gecoate betontegels. U vindt alle betontegels in onze showparken in Balkbrug, Naarden en Hengelo. Wilt u online alle tegels bekijken? Bezoek dan de website van terras & trends.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Binnen de betontegels hebben we een mooie private label lijn. Een mooie variatie van diverse kleuren en formaten zorgen voor voldoende keus. Het bijkomende voordeel van deze terras & trends tegels: ze zijn scherp geprijsd en doorgaans direct uit voorraad leverbaar. Voorbeelden van deze tegels zijn de Allemagne, Strackto, Vechtdal en de Perdusia tegels. De laatste twee tegels zijn gecoate betontegels. Dit betekent minder gevoelig voor kalkuitbloei en groene aanslag, maar wel krasgevoeliger.

Bij het leggen van uw tuintegels is het belangrijk dat u rekening houdt met de lagenopbouw (3,7 – 6 cm tegeldikte), 3 – 5 cm split of metselzand en een stabiele ondergrond van 20 – 30 cm. Maar ook het afschot richting uw tuin is belangrijk om wateroverlast te voorkomen.

GeoProArte

Mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee. Want in een wereld waarin duurzaamheid een centrale rol speelt, zijn looks alleen niet voldoende. Daarom heeft GeoProArte een unieke feature waar jouw tuin én jijzelf heel blij mee gaan zijn. Deze tegel is namelijk beschermd met Protection Plus Factor 90. Wat dat wil zeggen? Dat leggen we hieronder uit.

Een onbehandelde tegel neemt direct alle soorten vuil in zich op, en slaat dit op in de poriën. Dit maakt het onderhoud niet alleen intensief, maar soms ook uitzichtloos. Een kwalitatieve beschermlaag is daarom een echte lifesaver. Factor 90 is op dit moment de hoogste classificering voor tegels. Deze krachtige beschermlaag zorgt er niet alleen voor dat het prachtige design van je tegel levenslang goed blijft, maar beschermt ook tegen hardnekkig vuil. Zo zijn GeoProArte-tegels beschermd tegen alle weersomstandigheden en maken vloeistoffen, vetten en zuren nagenoeg geen kans om een blijvende indruk achter te laten.

Naast de GeoProArte heeft fabrikant MBI nog meer schitterende GEO-stenen zoals de GeoStretto, GeoArdesia en de GeoColor 3.0.

Tegels van Duitse makelij

Wilt u voldoende keus in formaat, dikte en kleur? Dan moet u zeker kennis maken met de betontegels van fabrikant Redsun. Iedere kleur vertegenwoordigt een gebergte in de wereld. Van Gran Canaria tot Kilimanjaro. Het voordeel van de diverse soorten is dat u ze kun inzetten voor diverse toepassingen. Zo zijn bepaalde formaten uit de brede Smartton serie (minimaal 6 cm dik) geschikt voor de oprit of andere zwaarbelastbare toepassingen. Daarnaast bestaat de Smartton serie uit uiteenlopende varianten, zoals met of zonder facet en strak of golvende (Wave) oppervlakten.

Betontegels onderhouden

HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij is een veilig reinigingsmiddel (concentraat) voor alle soorten natuursteen, kunststeen en beton. Het product verwijdert bouwvervuiling, zelfglanzende lagen, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers van oppervlakken van natuursteen, kunststeen en beton. Zowel binnen- en buitenshuis. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften