Breng sfeer in uw tuin met

Houdt u van design? Dan is ons assortiment aan bloembakken en potterie zeker de moeite waard. Naast een enorm uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vaste plantenbakken, hebben wij ook modulaire plantenbak. Dankzij dit modulaire systeem ontwerpt u uw eigen plantenbak. U bepaalt zelfd de vorm en lengte. Naast bloembakken en potterie presenteren wij in onze showtuinen ook overige tuininrichtingen zoals buitenhaarden, brievenbussen, waterschalen en panelen.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Bloembakken

Wanneer u echt sfeer wilt creeëren in uw tuin, dan kiest u voor bloem- en plantenbakken. In hoofdstuk 9 van de terras & trends catalogus vindt u een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige

Tuinmeubels

Een gevoel van luxe geven de tuinmeubels uit het assortiment van terras & trends. Op en top design meubels zoals hoogwaardige tuinbanken, dekenkisten, loungesets en eettafels.

Watertafels & inrichting

Met de watertafels en vuurschalen geeft u een levendig effect aan uw tuin. Watertafels zijn zowel in ronde varianten als rechthoekige varianten. Ze zijn leverbaar in de kleuren cortenstaal en alu zwart. In diezelfde stijl zijn er overigens ook vrievenbussen, watervallen en panelen verkrijgbaar.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften