Geef uw tuin vorm met kantopsluitingen

Bent u op zoek naar elementen waarmee u uw grindpad, tuin of terras wil afwerken? Dan zijn onze kantopsluitingen precies datgene wat u zoekt!

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Composiet planken

Geeft uw tuin een speels karakter mee met diverse composietoplossingen. De terras & trends Deck terrasplanken zijn leverbaar in zowel losse planken als tegel. De planken zijn 100% composiet, maar hebben de uitstraling van hout. De planken staan voor minimaal onderhoud een een maximale levensduur. Ook andere lijnen zoals de Fiberon Good Life en de Fiberon Symmetry zijn hoogwaardige planken, afkomstig uit de VS.

Millboard

Kwaliteit, luxe en duurzaamheid. Dat is waar Millboard voor staat. Wilt u uw buitenomgeving mooier maken met de schoonheid van de natuur, maar met de prestaties van hedendaagse duurzame buitenvloeren en gevelbekleding? Dat kan, met Millboard. Millboard is ontworpen om u de ultieme mix van prestaties en blijvende natuurlijke schoonheid te geven. De Millboard planken zijn er in een strakke, moderne uitvoering en een verweerde/natuurlijke uitvoering.

Gevelbekleding WEO-serie

WEO is gevelbekleding van co-extrusie houtcomposiet met rhombusoptiek. Doordat WEO een trapeziumvorming profiel heeft, kan het horizontaal en verticaal geplaatst worden. Naast de WEO35 en WEO60 met Rhombus profiel, is er ook een strakke variant: de WEO Classic. Het voordeel van de WEO planken is dat het niet verkleurd. Daarnaast bestaan de planken voor 65% uit hout en 35% gerecycled plastic.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften