Geef uw tuin vorm met kantopsluitingen

Bent u op zoek naar elementen waarmee u uw grindpad, tuin of terras wil afwerken? Dan zijn onze kantopsluitingen precies datgene wat u zoekt!

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Opsluitbanden en betonbielzen

Bent u op zoek naar opsluitbanden met werkelijk waar alleen maar voordelen? Dan is dit precies wat u zoekt! Onze betonnen opsluitbanden zijn namelijk dankzij het productieproces slijtvast, onderhouds­vriendelijk, milieu­vriendelijk en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de neutrale kleur in combinatie met de gladde bovenkant ontstaat er een opsluitband die voor elke tuin een aanwinst is. De opsluitbanden zijn verder uiterst geschikt om hoogteverschillen in uw tuin op te vullen of juist te creëren, zo ontstaat er enig reliëf in uw tuin. Onmisbare opsluitbanden voor ieder project

Verzinkte en Cortenstale kantopsluitingen

Cortenstaal kantopsluiting is de definitie van multifunctionaliteit. Zo kan de cortenstaal kantopsluiting gebruikt worden voor de finishing touch van onder andere je pad, border, gazon of bloemperk. Er zijn twee varianten cortenstaal kantopsluiting namelijk de vlakke en de gezette variant. Beide varianten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: bruin, ongecoat en verzinkt.

Kunststof kantopsluiting

Wij beschikken ook over de meest milieu­vriendelijke kantopsluitingen! De Ecoboard kantopsluitingen zijn namelijk gemaakt van gerecycled kunststof. Dit is niet het enige pluspunt van de Ecoboard kantopsluitingen. Want dankzij de neutrale en modieuze uitstraling hebben de Ecoboard kantopsluitingen ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden. Zo zijn de kantopsluitingen geschikt voor elke tuinsoort. Ook kan er dankzij het gebruik van de Ecoboard kantopsluitingen een andere twist aan uw tuin gegeven worden er kan namelijk op een snelle manier een plantenbak of bloemperk gerealiseerd worden.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften