Een breed assortiment aan keramische buitentegels

De slogan: “van binnen naar buiten” wordt met keramische tegels nog meer werkelijkheid! Deze hardgebakken tegel met de eigenschappen van de o zo bekende wand- en vloertegels is er ook voor buiten. Keihard, met de uitstraling van natuursteen, maar met de praktische kenmerken die men vandaag de dag eist; krasbestendig, kleurvast, antislip, vorstbestendig, maatvast, vuilbestendig, makkelijk te onderhouden, een minimale vochtopname en zeer gemakkelijk in onderhoud.

Kortom, de ideale keramische tegels door mensenhanden gemaakt naar mensen wensen. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u gegarandeerd de juiste tegel. Bent u benieuwd naar de prachtige keramische tegels kom dan gerust een keer de tegels bewonderen in een van onze sierbestratingsparken in Balkbrug, Naarden of Hengelo.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

GeoCeramica®

De uitstraling van keramiek met de verwerkingsvoordelen van beton. Wij leveren diverse topcollecties die dit mogelijk maken. De bekende GeoCeramica is een combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn®-drager. De GeoCeramica kenmerkt zich door een 3 cm dikke betondrager met daarop een keramiek laag van 1 cm. De verwerking van GeoCeramica is hierdoor tijdbesparend, gezien u de tegel direct op een geel zandbedje kunt leggen. Daarnaast zitten in de tegels afstandhouders verwerkt, waardoor er automatisch een voeg wordt gecreeerd. Bekijk hier alle GeoCeramica soorten uit het terras & trends assortiment.

Keramische tegels 2 & 3 centimeter

Naast de 3+1 tegel, oftewel de GeoCeramica tegel, zijn er ook full body tegels verkrijgbaar. Deze tegel bestaat in zijn geheel uit keramiek. De tegels hebben een extreem hoge buig-, trek- en druksterkte en zijn daarom ideaal voor terrassen. Voor de 2 centimeter keramische tegels adviseren wij om deze op een verharde ondergrond te leggen. U kunt zo'n ondergrond zelf creëeren door gebruik te maken van Monokorn. Voor de drie centimeter tegels adviseren wij om het ophoogzand goed te mengen met Stabimix ondergrondversteviger.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften