Een breed assortiment aan kunstgras

Het gras is groener bij de buurman. Niet als je gebruik maakt van kunstgras. Ondanks dat er niets boven een strakke, natuurlijke grasmat gaat, is kunstgras een prima alternatief voor degene die een onderhoudsvriendelijke grasmat wil. Kunstgras heeft als voordeel dat u er geen omkijken naar heeft. Vanzelfsprekend hoeft u het niet te maaien en het is erg handig wanneer u een veilige omgeving wilt creeëren voor kinderen.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Belangrijkste verschillen

Er zijn diverse factoren die de verschillen in kunstgras kenmerken. Het belangrijkste verschil is kwaliteit. Dit zorgt voor prijsverschillen, maar wat zijn dan precies die verschillen in kwaliteit?

1. Aantal stiksels per mat

De dichtheid van het kunstgras speelt een rol bij het bepalen van de prijs. Hoe meer steken een kunstgrasmat bevat, hoe zachter het gras aanvoelt. Vaak is het zo dat de duurdere kunstgrassoorten ook meer de look hebben van echt gras. Bovendien speelt het gewicht van de kunstsprieten een rol.

2. Belastbaarheid

Wanneer het kunstgras intensief belast wordt, is de kans bij goedkopere kunstgrassoorten dat dit wordt teruggezien. Het kunstgras kan eerder een beschadigd uiterlijk krijgen ten opzichte van duurdere soorten. Hier speelt vaak de lengte van de sprieten een rol. De vollere grasmatten houden naarmate het gebruik een mooier uiterlijk.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften