Overkappingen en buitenverblijven

Het assortiment van de overkappingen en buitenverblijven worden verdeeld in de productlijnen: comfort, Doe-het-zelf, Modulair en Prestige. De mogelijkheden met de overkappingen en buitenverblijven zijn oneindig. In onze Terras & Trends catalogus vindt u naast basismodellen ook voorbeeldsamenstellingen. Zo kunt u een overkapping en buitenverblijf geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping of buitenverblijf in hun tuin. In onderstaande catalogus vind je het aanbod aan overkappingen en buitenverblijven. Door de beperkte aanvoer van het hout, kunnen de prijzen gedurende het jaar fluctureren. Neem voor actuele prijzen contact met ons op!

Aluxe

Aluxe is een hoogwaardige leverancier van aluminium overkappingen. Onderhouds­vriendelijk, duurzaam en makkelijk in gebruik. Je vindt de overkappingen in hoofdstuk 1 in de onderstaande catalogus.

Trendhout

Trendhout is een leverancier van onder andere overkappingen, veranda's, kapschuren en tuinhuizen van Douglashout. Je vindt de producten van Trendhout in hoofdstuk 2 in de onderstaande catalogus. Ga hier naar de configurator!

Lugarde

De overkappingen van Lugarde vind je in hoofdstuk 3 in onderstaande catalogus. Met de configutor van Lugarde stel je in een handomdraai je eigen droomoverkapping samen. Ga hier naar de configurator!

Woodpro

Woodpro staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden zijn iets beperkter, maar de prijs des interessanter! Je vindt de producten in hoofdstuk 4. Ga hier naar de configurator van Woodpro!

Hillhout

Er zijn veel vragen die je kunt stellen als je op zoek gaat naar een buitenverblijf. Met de Hillhout-configurator kun je zelf een 3D-ontwerp maken van jouw droomverblijf. Ga hier naar de configurator van Hillhout!

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften