Een breed assortiment aan sierbestrating

Een speels effect toepassen in uw tuin? Met het brede aanbod aan sierbestrating komt dit zeker goed. Onder sierbestrating vallen onder andere de vele betonklinkers, maar ook de opkomende duurzame bestrating zoals waterdoorlatende stenen.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Betonstenen

Vrijwel alle producten binnen onze webshop kunt ook met eigen ogen bekijken in ons sierbestratingspark met een oppervlakte van maar liefst 5500 vierkante meter. Bij het grootste sierbestratingspark van Europa bent u dus aan het juiste adres voor al uw sierbestrating. U vindt gegarandeerd een passende siertegel. Een rondwandeling door ons park, leert al snel dat men bij Buiter Beton werkelijk van alle markten thuis is. Of het nu gaat om gebakken bestrating, natuursteentegels of betonnen klinkers, men kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het.

Ecologische bestrating

Een begrip waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen is duurzaamheid. Ook onze markt is volop in beweging om de wereld van de sierbestrating duurzamer te maken. Sinds enkele jaren is de vraag naar ecologische sierbestrating toegenomen. Waterpasserende bestrating is in trek, gezien het water op een makkelijke manier weg kan lopen. Een ander voorbeeld is de revolutionaire ZOAK klinker. Deze klinker, van gerecycled keramiek, neemt als een soort spons het water op en zorgt er direct voor dat het in de grond terecht komt.

Getrommeld versus ongetrommeld

Het 'trommelen' van stenen is een proces waarbij de stenen met opzet enigszins worden beschadigd om ze er oud en gebruikt uit te laten zien. Ongetrommelde stenen hebben strakke randen en hebben een moderne look. Getrommelde stenen hebben een gebruikt uiterlijk en doen het goed in klassieke tuinontwerpen.

Met of zonder facet

Een facetrand bepaalt in grote mate de uistrating van een looppad of terras. Een steen met facet is afgewerkt met een strakke lijnrand.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften