Een breed assortiment aan siergrind en sierstenen

In onze showtuinen zijn diverse soorten grind en split te bewonderen. Op de presentatietafels presenteren wij een breed scala aan kleuren. De grote rotsen en brokken zijn in diverse thematuinen verwerkt. Deze grote rotsstenen gaan per volle korf.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Verschil tussen grind en split

Het belangrijkste veschil tussen grind en split is de vorm. Grind heeft een rond uiterlijk, terwijl split meer hoekig is. Wel zijn beide soorten natuursteen kiezeltjes. Daarnaast heeft het vaak dezelfde toepassing. Wanneer je graag op blote voeten loopt, dan is grind wat fijner. Bekijk hier alle grind en splitsoorten uit het terras & trends assortiment.

Grindplaten

Grind en split hebben als nadeel dat het kan verschuiven. Dankzij grindstabilisatieplaten blijft het grind op zijn plek. Hierdoor kan je gemakkelijk met de fiets of kinderwagen over het grind lopen. Bijkomend voordeel van deze platen is dat deze platen onkruidwerend en waterdoorlatend zijn. Tevens zijn de platen geschikt voor zware belastbaarheid. Prima te gebruiken dus voor de oprit!

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften