Creëer uw terras met composiet of Millboard planken

De laatste jaren zien we niet alleen terrassen met tegels, maar ook loungegedeeltes die gecreeerd worden met andere toepassingen zoals composiet planken of Millboard planken.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Stapelblokken

De standaard muurblokken zijn er in de maten 12x12x60 cm of 15x15x60 cm. Er zijn zowel strakke als gekloofde en getrommelde varianten. De strakke blokken hebben een modern en strak uiterlijk, terwijl de gekloofde blokken een robuust uiterlijk hebben.

Stackton

Het droogstapelsysteem waarmee u borders en vrijstaande muren kunt maken. Dankzij de toepassing van het Stackton muursysteem kan er op een gemakkelijke manier duurzame grondkeringen met een hoge kwaliteit gerealiseerd worden. De Stackton is dankzij de keuze tussen een verankeringsblok en een counterblok multifunctioneel te noemen. Zo doet de mogelijkheid tot het bouwen van vrijstaande muren zich ook voort. Bij muurtjes tot en met 140 centimeter is de Stackton verder zonder verbindingsmiddelen te leggen, dus er komt geen lijm, mortel of siliconen aan te pas.

Moodul

Moodul is meer dan een muur. U bouwt er naar eigen inzicht ook de meest creatieve en functionele toepassingen mee. Het is een modulair systeem waardoor u zelf het design van uw keermuur, scheidingsmuur, border of buitenkeuken bepaalt. Een eigen buitenkeuken, wie droomt er niet van?

Keerwanden

Heeft u een grote tuin waarbij serieuze meters gemaakt moeten worden? De keerwanden zijn functioneel en oersterk. Voorheen werden keerwanden met name in de agrarische sector gebruikt, maar tegenwoordig komen ze steeds vaker terug in grotere tuinprojecten. De keerwanden zijn leverbaar in diverse maten op aanvraag.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften