De veelzijdigheid van mooi en duurzaam tuinhout & composiet

Naast ons ruime assortiment sierbestrating, bieden wij u ook een ruime keuze in Tuinhout en Composiet. Buiter Beton is meer dan sierbestrating alleen! De grote assortimentskeuze is een groot voordeel van Tuinhout en Composiet. Bij Buiter Beton kunt u namelijk kiezen uit veel verschillende schuttingen zoals; schermen Hillhout, gaaspanelen Woodvision en schermen Woodvision.

Verder zijn de poorten en de tuinhekken voorzien van goede sloten waardoor uw hond of kinderen niet ongezien weg kunnen lopen. Als u op zoek bent naar accessoires voor in uw tuin bent u hier tevens aan het goede adres. De verschillende picknicktafels, banken en stoelen creëren immers een sfeervolle tuin.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Laat uw tuin weer stralen

Tot slot zorgen de tuinhuisjes en blokhutten ervoor dat uw tuin weer straalt! Om u een beeld te geven van de diverse toepassingen en mogelijkheden van Tuinhout en Composiet in uw tuin zijn deze materialen ruimschoots vertegenwoordigd in ons sierbestratingspark en onze 13 thematuinen

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften