In-lite tuinverlichting

Ontdek de wereld van in-lite in onze showtuinen. In onze showtuinen in Balkbrug en Naarden vindt u een nachttuin. In deze donkere tuin, ervaart u in-lite op z'n best. Draai zelf aan de knoppen en ervaar welke armatuur voor uw tuin interessant is! Ook in Hengelo vindt u alle armaturen in de showroom gepresenteerd.

Bekijk het volledige assortiment op terrasentrends.nl

Wilt u zien welke tuintegels wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk dan op terrasentrends.nl naar ons volledige assortiment en lees hier ook meer over de producten.

Ga naar terrasentrends.nl

Wandlampen

Klassieke verlichting aan de wand met een innovatieve twist? Ook hier heeft in-lite aandacht aan besteed. De mooie wandlampen hebben een lichtbeeld naar beneden en/of boven, en zijn veelzijdig in gebruik. Wil je een knusse sfeer in een handomdraai? Kies dan voor de dimbare wandlampen, waarmee je zelf het licht in de hand hebt.

Grondspots

Met de grondspots van in-lite haal je de sterren in de eigen tuin. Deze veelzijdige grondlampen zetten jouw plekje letterlijk in de spotlights. Heb je een mooie boom in de tuin die je net een beetje extra aandacht wilt geven? Omring deze dan met krachtige Flux-spotjes, die gebundeld licht geven.

Buitenspots

Spectaculair binnenkomen. Dat verdient iedereen. Met de buitenspots van in-lite creëer je een prachtig lichtspel. Het gebundelde licht van de spots zorgt voor krachtige stralen, die voorwerpen tot wel 6 meter hoog kunnen verlichten. Ideaal om te richten op jouw gevel. Heb je ook een mooie plant staan met bijzondere bladeren? Plaats jouw buitenspot dan hier in de buurt. De bladeren blokkeren deels het licht en zorgen voor eigenaardige schaduwen, in volle glorie tentoongesteld op jouw gevel.

Staande lampen

Beplanting verlichten doe je het best met de staande lampen. Natuurlijk kun je deze ook goed inzetten langs een pad. Hoe je deze lampen ook toepast: ze zijn perfect voor het accentueren van bepaalde delen van jouw tuin. Heb je een kleurrijke bloemencreatie langs het grindpad? Dan is dit de uitgewezen plek om te werken met staande verlichting. Zonder licht zie je de wereld namelijk even niet. Met de effectieve staande lampen schitteren jouw bloemen ook in het donker.

Hanglampen

Met een in-lite hanglamp voor buiten breng je meer sfeer en functionaliteit aan in je buitenruimte. Met goede verlichting op je overdekte veranda of onder je pergola geniet je langer van het buiten zijn. Urenlang ontspannen met vrienden en familie, of tot in de late uurtjes genieten van een boek of heerlijke muziek.

in-lite app

in-lite, hét meest toonaangevende buitenverlichtingsmerk van Nederland, komt met een onmisbare gadget: SMART HUB-150. Deze transformator heeft een strak design en een high-impact kunststofbehuizing. Door de easy-connect kliksluiting zijn de grondkabels eenvoudig in de transformator te installeren. De kabels zijn volledig waterdicht en apart te bedienen met de in-lite app. Met de SMART HUB-150 breekt een nieuw tijdsperk aan.

Hier vindt u relevante verwerkingsvoorschriften

Op terras & trends vindt u diverse documenten met daarin verwerkingsvoorschriften van verschillende materialen. Deze bieden ondersteuning voor de professional bij het verwerken van de materialen. Mist u een handleiding op deze pagina? Laat het ons weten via info@terrasentrends.nl

Bekijk alle verwerkingsvoorschriften