Vloer- en wandtegels in Hengelo

Vloer- en wandtegels voor de badkamer nodig? Zoek niet verder. Wij hebben vooraanstaande merken in ons assortiment zoals Stonerbell, vtwonen, Provenza en Galvano. In onze showroom vindt u een breed scala aan demotegels. U krijgt een goed beeld van de vloer- en wandtegels en het beste advies. Vloer- en wandtegels van De Vries Hengelo vergroten de sfeer van uw badkamer!

Genieten van je woonkamer is voor een groot deel afhankelijk van de inrichting. Is uw kamer toe aan een metamorfose? Bij ons weet u zeker dat u voor vloer- en wandtegels bij ons slaagt. Wij bezorgen de tegels persoonlijk op een door u gekozen moment af. Laat u daarom adviseren en inspireren in onze showroom aan de Torenlaan 38 in Hengelo!

Vloertegels

Bij onze vestiging in Hengelo vindt u een schitterende presentatie aan vloertegels voor binnenshuis. Geef uw huis karakter met keramische tegels en plavuizen. Een brede presentatie en een gedegen advies betekenen het startsein van uw nieuwe huis aan de Torenlaan 38.

Wandtegels

Heerlijke kokkerellen in een fraaie keuken is voor veel mensen een hobby. Wat is er fijner om dit in een keuken te doen waar u zich fijn voelt? De betegeling in uw keuken bepaalt in grote mate de sfeer in uw keuken. Maak van uw keuken een plaatje met de vloer- en wandtegels uit ons assortiment.