Leeftuin

Stap binnen in de leeftuin! Een prachtige tuin die alles biedt wat je maar kunt wensen. Je vind een combinatie van bestrating, groen, een uitnodigende hangmat, een schaduwrijke overkapping en een hoekje waar je heerlijk kunt kokkerellen.

Terwijl je dichterbij komt, is het onmogelijk om de Gebakken dikformaat Jade te ontwijken. Deze klinkers zijn charmant dankzij het trommelproces tijdens hun productie. De klinkers worden gebakken op maar liefst 1200 graden Celsius, daardoor zijn ze bestand tegen zo ongeveer alles, van hitte tot vrieskou. Met een slimme voeg van waterdoorlatend voegmiddel, houd je onkruid en ongedierte op afstand. Ze zijn in deze tuin gelegd in halfsteensverband, wat het geheel nog meer karakter geeft!

Terwijl je tussen de perenbomen dwaalt, voel je de structuur van Oud-hollandse tegels Carbon onder je voeten. Deze betontegels zijn verkrijgbaar in allerlei maten, zelfs in grootformaat, die ook in deze tuin elegant in het gras zijn gelegd. Een mooie combinatie die goed aansluit bij andere bestrating en zelfs bij split of grind.

Een echte eye-catcher in deze tuin is de overkapping: kapschuur De Hoeve XL. Deze premium kapschuur met sporenkap is snel en eenvoudig te monteren, mede dankzij de voorgeboorde schroefgaten en op maat gemaakte onderdelen. Zwaluwstaartverbindingen zorgen voor een solide constructie, terwijl getoogde schoren en een asymmetrisch dak deze kapschuur zijn landelijke charme verlenen. De Hoeve XL is verkrijgbaar in verschillende dieptes en breedtes, waardoor je volop keuze hebt. Stel nu zelf deze kapschuur samen.

Onder de Hoeve XL liggen de GeoArdesia tegels in de kleur Elba. Deze 5-hoekige tegel met organisch gevormde randen zorgt voor een natuurlijk samenspel van bestrating. Een echte aanrader voor de klassieke en romantische tuin. Beschikbaar in vijf tijdloze kleuren en ondanks het unieke voorkomen makkelijk te leggen.

Terwijl je geniet van de weelderige ijzerhardbloemen in de border tuin, vang je 's avonds de betoverende verlichting van de in-lite Sway op, die sierlijk met de wind meebeweegt. Voel de magie van de 'Leeftuin' tot in je botten!

Deze tuin iste bekijken in:

Gerelateerde producten:

Meer wooninspiratie