Besloten patiotuin

Welkom in onze betoverende patiotuin. Hier wordt de diepte op een speelse wijze benadrukt door het vlonder die bijna de gehele tuin bestrijkt. Dit vlonder verbindt moeiteloos de twee prachtige terrassen.

De langwerpige zitbank deint stilletjes mee op het ritme van de tuin en nodigt uit om plaats te nemen en te ontspannen. Naast deze zitbank wordt je verwelkomt door de bloemen en planten die omheind zijn door prachtige patioblokken.

Op het terras en in de overkapping liggen prachtige keramische tegels. Keramische tegels behoren tot één van de meest populaire tegels voor in de tuin. Deze tegels gaan jarenlang mee zonder hun kwaliteit of uiterlijk te verliezen. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor het gebruik. GeoCeramica Concreet Flower is een opvallende en eigentijdse collectie tegels die de perfecte combinatie biedt van de natuurlijke uitstraling van beton en de schoonheid van bloemen. Deze innovatieve tegels zijn ontworpen om de buitenruimtes te transformeren en een unieke sfeer te creëren.

Deze besloten patiotuin is klaar om je te betoveren en te verwelkomen in een wereld waar de tijd even lijkt stil te staan!

Deze tuin iste bekijken in:

Meer wooninspiratie