Design tuin

Stap in deze betoverende tuin en wordt verrast door een oase van luxe en schoonheid!

Keramische tegels
De solostone tegels van vtwonen by douglas & jones liggen in deze tuin echt op hun plek. Dit zijn de Solostone Uni Mold Taupe tegels, gekenmerkt door een prachtige grijze kleurtoon. De royale afmetingen van 70x70 cm creëren een gevoel van rust. Deze veelzijdige tegels kunnen zowel in de tuin als onder een overkapping of veranda worden geplaatst.

Keramische vloerdelen
Het slim combineren van diverse buitenvloeren schept verscheidene zones in deze tuin. Onder de tuintafel schitteren de fraaie Stonehard planken in een teakhouten tint, een prachtige natuurlijke kleur. Stonehard is een systeem dat bestaat uit snel te installeren keramische vloerdelen die onzichtbaar op onderregels worden bevestigd. Het keramische materiaal is speciaal ontworpen voor buiten.

Aluminium pergola
De aluminium pergola is één van de eyecatchers in deze tuin. De onderdelen van de pergola zijn willekeurig te gebruiken, waardoor ze kunnen samensmelten tot de mooiste creaties. De wanden van de pergola omarmen je met het lamellensysteem van Fortis Flex. Deze lamellen zijn als dansers van het licht, verstelbaar naar wens en creëren een harmonieus spel van schaduw en zonlicht. Open ze volledig om de zon te omarmen of sluit ze voor wat schaduw!

Binnen de pergola schittert een prachtige loungeset van FourSeasons, naast een imposante Facet bloempot, gehuld in een elegante antracietkleur.

Tuinafscheiding
De WEO60 Dark Grey schutting geeft privacy aan deze tuin. Deze hoogwaardige schutting combineert moeiteloos vorm en functie, en tilt je tuin naar een hoger niveau van elegantie. Deze schutting biedt niet alleen een moderne uitstarling maar ook duurzaamheid. De robuuste constructie zorgt voor langdurige bescherming. Met zijn tijdloze kleur en strakke lijnen past de WEO60 dark grey in elke tuin.

Watertafel
Ook de watertafel met ledverlichting vormt een eyecatcher in elke tuin. Met zijn elegante ontwerp en rustgevende geluid van stromend water trekt de watertafel direct de aandacht. De dansende lichtreflecties van de zon op het kabbelende water en de zachte verlichting in de avond creëren een magische sfeer. Of het nu gaat om een moment van meditatie of een gezellig samenzijn, de watertafel biedt een vleugje rust en schoonheid aan de natuurlijke omgeving.

Verlichting
Een betoverende bezoek door een weelderige tuin onthuld de fascinerende wereld van in-lite verlichting. Op de grond staan zowel de in-lite Voque als de Big Voque. Dit zijn staande lampen met een onweerstaanbare charme en verfraaien ze elke uithoek van de tuin met een betoverend schouwspel van licht.

Een opvallende ontdekking is de Sway table, een draadloze en oplaadbare tafellamp met het kenmerkende sway-design. Dit verfijnde stuk is even geschikt voor buiten als binnen en voegt een vleugje eigentijdse elegantie toe aan elke omgeving waarin het wordt geplaatst. Langs de tuinwand stralen de Ace down rosé silver lampen met precisie hun licht naar beneden. Deze lampen belichten gericht en doelgericht en dragen zo bij aan een intieme en sfeervolle atmosfeer.

Te midden van de siergrassen in de borders schitteren de prachtige in-lite sways. Opstellend in diverse hoogtecombinaties, omarmen deze veelzijdige lampen een uniek 360 graden lichteffect dat de ruimte vult met een magische gloed. Ze zijn als kunstwerken die de natuurlijke pracht van de omgeving omarmen en verbeteren.

Langs de rand van de vlonderplanken pronkt de in-lite evo flex, een buigzame LED-strip die een verfijnd lichtaccent biedt. Dit subtiele maar krachtige element voegt een extra dimensie toe aan de sfeer en benadrukt op elegante wijze de architectonische kenmerken van de tuin.

Elk stuk in deze verlichtingspuzzel draagt bij aan de creatie van een betoverend schouwspel dat de tuin omtovert tot een magische oase van licht en levendigheid.

Gerelateerde producten:

Meer wooninspiratie